INTO THE GATES

Blazer / Gucci (shop here), Striped shirt / Résumé (shop in short sleeve here), Jeans / Seafarer jeans (shop here), Sneakers / Balenciaga (shop low top version here), Bag / Marni

Location: Stockholm
Photo by Laura / Couturekulten.dk
Photos taken with Canon 5D 

Tak til den helt fantastiske og solrige weekend som både bød på afslapning og en 2 grads forbrænding. Okay det var måske en anelse dramatisk men jeg er ihvertfald blevet solbrændt. Så solbrændt jeg ikke har kunnet sove på ryggen de sidste 2 nætter. Det er sgu ikke for sjov at være ginger! Ej jeg ved faktisk ikke om normalt farvet mennesker ikke også bliver voldsomt forbrændt engang i mellem – men det er lidt som om det er forventet at vi rødhåret bliver det. And we do.. AV! I dag er det overskyet og skummelt udenfor, dog stadig lunt – måske det trækker op til torden! Ihvertfald passer det godt til det her outfit som Laura tog i Stockholm på vej til frokost på Riche. Kunne godt spise en toast skagen lige nu! God mandag derude!

english: Thank you weekend, you were sunny and wonderful! I have relaxed, had a good time but I also brought home with me a massive sunburn. Alright “massive” is a big word, dramatic much, BUT I haven’t been able to sleep on my back for two days. It’s no fun being ginger! Actually thats a load of bull**** – I am sure normal colored people also get sunburns – it’s just kinda expected that gingers get them more than others. I don’t know if it’s true. But OUCH! Today it’s gloomy and cloudy in Copenhagen – maybe there will be thunder later! Anyway, these photos fit the weather perfectly, Laura took them when we visited Stockholm a couple of weeks ago. Happy monday!

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *