PRINCESS BANANA HAMMOCK

T-shirt / Lala Berlin (shop here), Skirt /Birgitte Herskind (shop here), Fisnet Tights / ASOS (shop here), Boots / Balenciaga  (shop here)

Jewelry /
Long Pearl earring / Bodil Binner
Rose gold hoops with black diamonds / Bodil Binner

Location: Copenhagen
Photo by Laura / Couturekulten.dk
Photos taken with Canon 5D 

JA, det er en friends reference du læste øverst oppe – princess banana hammock – det kan du da godt huske? Jeg kunne ikke lige komme på et navn til denne blogpost indtil jeg huskede at der jo er bananer på min t-shirt og voila! Phoebe i min hjerne. Der er hun egentlig ret ofte. Anyway – der er weekend lige rundt om hjørnet og jeg ved allerede hvad jeg skal. Jeg kommer til at stå på Finderskeepers både lørdag og søndag og sælge ud af min garderobe sammen med en masse seje damer. Det foregår på lokomotivværkstedet, du kan læse mere om eventet her. Jeg sælger både Valentino sneaks og Céline! Kom glad! Ellers har jeg tænkt mig at ligge på sofaen hele aftenen! God weekend og håber vi ses ude til Finderskeepers!

english: YES, that is in fact a friends reference – princess banana hammock – you remember right? I couldn’t really come up with a cool title for this post until I remembered that there are bananas on the t-shirt and voila! Phoebe in my head. She’s always kinda there. Anyway, the weekend is coming up and I know what I will be doing the entire time! I will be selling out of my wardrobe on Finderskeepers at lokomotivværkstedet in Copenhagen! There will be everything from my beloved Céline top to my awesome Valentino sneaks. If you are looking to do a scoop – come on over! You can read more about the event here. Otherwise I plan on laying on my couch this evening! Have a nice weekend and hope to see you at Finderskeepers!

X M 

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *