ON THE GO AGAIN | NEXT STOP PARIS FW

Knit / Club Monaco (shop here), Skirt / Roberto Collina (shop here), Sneakers / Nike, Bag / Chanel

Luggage: Delsey (available at Neye stores) read more about the model here

Location: Milan
Photo by Laura / Couturekulten.dk
Photos taken with Canon 5D 

Afsted igen, så er det i aften jeg flyver afsted mod Paris endnu engang med verdens bedste Laura. Vi skal flyve med lækre Airfrance, det glæder jeg mig ALTID til – selvom det er en kort tur må det gerne være en dejlig tur. Vi besluttede os for at tage slutningen af Paris modeugen denne gang i stedet for hele perioden. Det skal ikke være nogen hemmelighed at det godt kan være en anelse udmattende at være til modeuge og den sidste slæber jeg mig ofte lidt afsted til. Så det har været dejligt lige at have nogle dage her hjemme inden jeg skal afsted igen. Vi ses i Paris (Anastasia pun intended)!

english: Off we go again. I am flying to Paris tonight with the worlds best Laura. We are flying with beloved Airfrance, something I always look forward to! Eventhough it’s a short ride, there is nothing wrong with it being a nice ride! We decided to cover the end of Paris Fashionweek this time instead of the whole period. It should be no secret that it can be exhausting to be at fashionweek, especially the last one, I almost drag myself to the airport. It has been lovely to spend a few days at home before being on the go again. Will be seeing you in Paris (Anastasia pun intended)!

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *