SPRING FEELING | LAYERING IN MILAN

Knit / Club Monaco (shop here), Dress / Baum und Pferdgarten (shop here), Jeans / Topshop (shop here), Shoes / Sportmax (shop in blue here), Bag / Dior

Location: Milan
Photo by Laura / Couturekulten.dk
Photos taken with Canon 5D 

OH det følelses nærmest som forår i Milano! Temperaturen er helt perfekt – det er strik vejr. Med det her outfit vil jeg gerne demonstrere hvordan jeg bruger både min vinter garderobe og min sommer garderobe. Smelter den sammen om man vil. Min yndlings strik, tilsat de jeans jeg “tilfældigvis” bare hopper i hele tiden og en af mine yndlings sommer kjoler. Det er selvfølgelig alt for koldt til kun at bruge kjolen lige nu men jeg vil SÅ gerne alligevel – så må jeg jo få den til at fungere til denne tid på året. Hvordan gør man det? Jo man sætter det hele sammen! Why not? Det eneste jeg har gjort er at fjerne underkjolen (som jo egentlig er rimelig essentiel når man bruger kjolen alene) men til det her look kan jeg meget godt lide den er helt gennemsigtig. Det giver noget uskyldigt og smukt til et ellers ret uskyldigt look.

english: Ahh it feels like spring in Milan these days, the temperature is just perfect – pure sweater weather. With this outfit I wanted to show how I style my winter and summer items for spring. Just melting it together. My favorite knit pared with the jeans I just happen to hop in everytime I go somewhere and then a summer dress. It’s obviously too cold to only wear the dress yet BUT I still want to pull it out of the closet from time to time. This is how I get the most use of my summer and winter items all year round. I put it all together in one outfit. All I did was remove the chemise that comes with the dress (which is of course is quite essential when only wearing the dress) and threw it together with the rest of the look. I love the sheer effect it brings to the look. 

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *