CPHFW AW17 STREETSTYLE

Fur piece / DIY, Red camo jacket / Reclaimed Vintage at ASOS (shop here), Hoodie / FILA, Jeans / Seafarer, Boots / Stine Goya, Bag / Marni

Location: Copenhagen
Photo by Emil / Peoplebyemil.com

Så er modeugen allerede ovre, jeg synes det gik vildt hurtigt. Men det er selvfølgelig også fordi jeg gik glip af en halvdag i tirsdags hvor jeg var i Paris. I dag er der også en smule men ingen shows. Jeg elsker dog altid fredagen – den er så hyggelig og man kan bare tulle fra det ene event til det andet. Så dejligt at få sagt ordentligt hej til alle. Dette var mit look i går og disse billeder er taget lige inden By Malene Birger showet som var mega fint btw! Jeg gik efter et varmt udtryk med massere lag og et lille hint af pels. Det er faktisk det samme stykke pels som jeg lavede mine røde pels sandaler udfra i sommers. You know the ones? Jeg lige ved at dø over disse jeans, de er så smukke – broderiet er helt enestående og så sidder det endda på begge ben. Well done Seafarer. Husk at følg med på snapchat hvis i er vilde med “behind the scenes” på modeugen.

english: My god fashionweek is already over, it went by so fast! But of course I also missed half a day of it because I was in Paris (one can’t complain). Today there is also a little to do, but no shows. I do love the friday though, it’s so cozy and you kinda just go from one event to the other – so good to be able to say hi to everyone. This was my look yesterday and these photos were taken just before the By Malene Birger show (which was super nice BTW). I went for a layered look with a hint of fur, gotta have the fur. It’s actually the same piece of fur that I used to make my furry slippers last summer. You know, the fluffy ones. I am currently dying over the look of these jeans, SO beautiful and the embroidery is beyond yummy. AND on both legs – YAS! Well done Seafarer. Remember to have a look at snapchat if you want to be more “behind the scenes” of fashionweek.

X M 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *