THE RED DETAIL | STREETSTYLE LOOK BACK

Photos from ELLE UK

Photos from Vogue Mexico and Stylestalker

Jeg sad for et par dage siden og kiggede mine streetstyle billeder igennem fra 2016 og lagde mærke til at jeg har haft en masse røde detaljer i mine outfits hen over året. Det er ikke en hemmelighed jeg er meget glad for rød, måske fordi jeg altid har fået at vide at rødhåret piger ikke kan gå med rødt. Gu kan de så! Jeg er både til helt røde outfits men også til en rød taske, eller bare en rød læbe. I 2017 ønsker jeg mig en rød sweatshirt (helst fra vetements) samt et par røde gucci loafers – helst dem i krokodille men de kræver lidt (MEGET!) opsparing. Jeg har samlet lidt flere røde favoritter nedenfor – jeg kan mærke jeg ikke helt kan ligge den røde detalje endnu. Og hvorfor skulle jeg? It looks awesome!

english: I was looking over my streetstyle images from 2016 and instantly noticed that I have rocked a lot of red details through out the year. It’s not a secret that I have a thing for red, maybe mostly because I was always told that red-haired girls can’t wear red. Hell they can! I love both completely red outfits but also a red bag or just a red lip. In 2017 I am wishing for a red sweatshirt (preferably vestments) and a pair of red Gucci loafers. I dream of them in crocodile but to be honest those need some serious saving. I have gathered some more red favorites down below. I am not yet done with my red romance, why would I be? It looks awesome!

X M

Favorites from Net-a-porter.com
1. (shop here), 2. (shop here), 3. (shop here), 4. (shop here)

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *