A CROPPED DELIGHT

Coat / Weekday (menswear department), Knit / Selected Femme (shop here), Cropped pants / Minimum (shop here), Scarf / Burberry, Glasses / Céline, Shoes / Adax (shop here)

Location: Copenhagen
Photo by Laura / Couturekulten.dk
Photos taken with Canon 5D 

“Wauw de er flotte, hvem har lavet dem?” Spurgte Sebastian mig den anden dag da de her bukser hang forrest på vores tøj stativ. Danske Minimum er skaberen bag dem, jeg er vild med deres ting. Måske du har lagt mærke til jeg har haft flere og flere af deres ting på, på det sidste. Jeg er dog særligt vild med disse, kvaliteten er fantastisk og det er så flot at de er cropped. Det er måske lidt vovet at have bare ankler i december men så er det heldigt de også er super smukke med støvler sat til. Denne uge har været møde på møde, der kommer til at ske så meget sejt i 2017. Jeg glæder mig til at fortælle om det og vise jer det. Universet udvider sig – stay tuned!

english: “Wauw, who made these?” Sebastian asked me the other day when these pants was hanging at the front of our clothing rack. They are from danish Minimum, they have so much great stuff – you might have noticed me wearing it before. I love these though. The quality is amazing and i really like that they are cropped. Even though this version, with bare ankels, is a bit risky in December, so luckily they also look smashing with boots. This week has been meeting after meeting, so much exciting stuff happening in 2017. I can’t wait to tell you, and show you! The universe is expanding – stay tuned!

X M 

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *