KISSABLE CHRISTMAS LIPS

Products featured
Lipsticks; 1. L’oréal Paris, Color riche in “377 perfect red” (shop here), 2. Clinique, Pop matte in “peppermint pop” (shop here), 3. Marc Jacobs, Le marc in “202 goddess” (shop here), 4. Chanel, Rouge allure in “104 passion” (shop here), 5. Nars, Audacious lipstick in “shirley” (shop here), 6. L’oréal Paris, Color riches palette in “red” (shop here)

Lipcare; 1. Erborian, 7 herbs lip scrub (shop here), 2 + 3. EOS lipbalm (shop here and here)

Er røde læber en cliche? Nej det er en klassiker! Rød vil for altid være en jule favorit. Det vil faktisk bare være en favorit, generelt, forevigt! Jeg er vild med en rød læbe. Om den så er mat, glossy, perfekt lagt med liner eller tilfældigt dappet på – det er så flot! Jeg har samlet mine 5 røde favoritter til jer ovenfor, alle sammen forskellige både i farver og priser. Så er der lidt for alle – også en hel læbestifts palette hvis man er til det. Den her fra L’oréal er helt genial, har så mange fine farver. Jeg har også inkluderet et “lip care kit” – hemmeligheden bag den perfekte læbestift er ikke farven men hvor godt du passer på dine læber. En god omgang læbescrub og den rigtige læbepomade kan gøre underværker. Glem aldrig dine læber. Læbestiften er ikke din ven hvis du gør. Rød læbestift er så mange ting, kan så mange ting og klæder så mange forskellige piger. Man skal bare finde sin egen farve. Happy hunting og glædelig jul!

english: Is red lipstick a cliche for Christmas? Nope it’s a classic. Red will forever be a holiday favorite, hell it will be a forever favorite in general. I love a red lip. Wether it’s matte, glossy, perfect or imperfect – it’s still pretty darn good. Here I have lined up 5 of my favorite red lipsticks, all different in both colors and pricing. That way there is a little something for everybody – plus this new L’oréal palette, if you would like to have more options in one buy, genius. Also I included a little carepackage for the lips. Behind a succesfull red lip lies the work of lip scrub and a great moisturizer. Don’t neglect your lips, the lipstick won’t save you. Red lipstick is so many things and suit so many different girls, you just have to find your color! Happy hunting and happy holidays!

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *