EMBELLISHED SLEEVE

Jacket with embellished sleeve / Giada Benincasa (shop here), Knit / Minimum (shop here), Jeans / Seafarer (shop similar here), Boots / Balenciaga (shop here), Bag / Adax (shop here)

Location: Copenhagen
Photo by Laura / Couturekulten.dk
Photos taken with Canon 5D 

 Hvor vild er den her jakke lige? Jeg er fuldstændig pjattet med det perle besatte ærme – så smukt! Dette outfit reflektere meget godt min december hverdags uniform, det har jo ikke været så koldt som det var engang (da far var barn bla bla..) så dette er hvad jeg har taget på igen og igen. Jeg er forelsket i den her strik fra minimum, jeg bruger den til alt! Mandag morgen og fredag aften til hygge med ben & jerry’s – jeg er fan! I dag er store møde dag, jeg skal rundt i hele København fra den ene til den anden, det bliver skønt! Dejlig dag derude!

english: How crazy is this jacket? I am so smitten with the embellished sleeve – so beautiful! This outfit has really been my December uniform, I have just been wearing it over and over again. I am in love with this knit by Minimum, so beautiful and cozy. I use it for everything! Monday mornings and friday nights spent with ben & jerry’s – big fan! Today is all about meetings, I am running around all of Copenhagen from one to another, I love it! Happy day to you!

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *