A SEASONAL MUSTHAVE

partybag

Runway photo from Vogue 

Left; Embellished bag / Alexander McQueen (shop here), Clutch / Valentino (shop here), Glitter bag / Saint Laurent (shop here)
Right; Sequin bag / Becksöndergaard (shop here), Chain purse / Adax (shop here), Velvet clutch / MSGM (shop here)

Når du vælger din festtaske skal du forestille dig at du er ude og shoppe de øreringe du skal have på. Den er lige så meget et smykke i sig selv som de smykker du pynter dig med. Glitter, velour, stenbesat, nitte besat eller måske helt simpel? De fleste mener nok at man ikke burde larme i hele ens outfit, vild kjole = knap så vilde accessories, simpel kjole = vildere accessories. Jeg vil til dels give dem ret, med mindre man ikke er bange for at lave print på print eller sten på sten lige som Dolce & Gabbana på billedet ovenfor. De er verdenskendt for at være “for meget” på verdens fedeste måde, så det er lidt hvad man er til. I forhold til fest påklædning vil jeg sige jeg er ret sort hvid. Jeg kan godt lidt en simpel kjole med en simpel taske, her er den blå Adax storfavorit, jeg elsker kæden og den dybemørkeblå, perfekt til et klassisk, stilet outfit. Men hvis der skal larmes så skal der larmes, jeg ville elske at tage den glitrende, lyserøde Saint Laurent taske med en tur ud og danse i en vild printet sag eller måske en palliet kjole, aha! Ikke så kedeligt endda. Nyd jeres julefester, de er så dejlige!

english: When you are choosing your party bag, you must take it just as serious as if you were shopping for jewelry. It’s just as much a part of the outfit as the right earrings. Sparkles, velvet, embellished, filled with studs or maybe completely simple? Most girls would never wear something too loud, wild dress = less wild accessories, classic dress = wilder accessories. That’s kinda the “rules”. And I do agree with them on some level, unless of course you are not afraid to go all out on print and stones like Dolce & Gabbana in the photo above. They are known all over the world for their vivid prints and beautiful bags, and they are the best at putting it together. I guess I am pretty black n white when it comes to dressing for parties. If I choose a classic dress I also like to wear a classic bag, like the blue one from Adax. I love the chain strap and the clean front, perfekt for a night out. But if it’s a party where dancing on the tables is allowed I would go nuts for the glittery Saint Laurent bag and probably pair it with a sequin dress or something crazy printed. Nothing wrong with going all out, hope you have some wonderful holiday parties! 

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *