FIRST BORN

344a3498

Suede Chanel bag bought at Vestiaire Collective

Den første af alting er altid noget særligt, første gang du smagte kage, din første barbie, dit første kys, dit første job, dit første rigtige job og din første taske. Nu er det her ikke min første taske, heller ikke min første dyre taske men det er dog min første Chanel. Nu undre du dig nok over hvordan det dog kan være du har set mig med så mange forskellige Chanel tasker både her på bloggen og på instagram og det er der en meget simpel forklaring på, surprise det er ikke mine egne. Jeg er så heldig at have en række veninder som er ualmindeligt veludstyret på taske fronten og som er så vanvittigt søde at jeg har fået lov at tage deres smukke tasker med på eventyr. Det hjælper altså en hel del når man bevæger sig i et fælt hvor det nærmest er forventet af en at man har 16539 forskellige tasker (mindst!). Jeg er dem evigt taknemmelige for deres tillid, jeg har de bedste veninder! Men nu har jeg altså endelig min egen, dette betyder dog ikke at jeg vil holde op med at låne tasker til dit og dat, bare at jeg nu også selv er ejer af en, YAY! Tasken er købt på Vestiaire Collective, i kan finde et link til siden ovenfor!

english: The first of everything is always something special, the first time you had cake, your first barbie, your first kiss, your first job, your first “real” job and your first handbag. Now this is not my first bag, neither is it my first expensive bag, it is, however, my first Chanel. Now you are probably wondering about all the other Chanel bags you have seen me rock here on the blog and on instagram and surprise they are not mine. Here is how though; I am so crazy lucky to have a number of girlfriends who are significantly well equipped in the purse department and who are so unbelievably nice to let me take their bags on adventures. It really helps when you work in a field where it is almost expected of you to have 16539 bags (at least!). I am them forever grateful, it means the world to me that they trust me in that way, I have the best girls in my life! But now I finally own one for myself, this does not mean, however, that I will stop borrowing bags from time to time just that I have one also, YAY! The bag is bought on Vestiaire Collective, you can find the link under the photo!

X M 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *