BEAUTY PACKING FOR PARIS

image001

Beauty case / Delsey (shop here)

Puha, der har ikke været et stort pusterum mellem Milano og Paris, så meget at tage ind, lige nu ligner begge byer helt hinanden for mig. Men hvor er det skønt at komme ud og rejse, jeg er virkelig ualmindeligt priviligeret. Jeg skal være i Paris en fuld uge og det kræver lidt beauty oppakning, så jeg har taget min smukke beautycase, fra Delsey, med mig. Jeg har medbragt nogle ting jeg bestemt ikke kan leve uden som f.eks. min Foreo renser, alle mine Mario Badescu produkter (der er både lidt til rødme, rens og bumser) og selvfølgelig en lækker maske og nogle produkter til lokkerne. Udover det har jeg min Marc Jacobs air blush med som jeg er helt forelsket i. For mig er et par rosa kinder i Paris lige efter bogen. Shop alt nedenfor, knus fra Paris!

english: Phew, there hasn’t been a lot of room to breathe in between Milan and Paris, so much to take in, right now the cities kinda look alike in my head. But oh how wonderful it is to travel, I’m so very privileged. I am in Paris for a full week so I have been packing heavy on the beauty front. I brought my beautiful beauty case from Delsey with me to Paris and here is what I packed. Can’t live without my Foreo cleanser, my Mario Badescu products (some for redness, pimples and cleansing) and of course something for the hair. Besides that I brought my beautiful air blush from Marc Jacobs beauty. To me, rosy cheeks and Paris is kinda perfect! Shop everything below, hugs from Paris!

X M

Products:
Shampoo & conditioner / Björn Axén (shop here), Foaming cleanser / Mario Badescu (shop here), Cleanser / Foreo (shop here), Contour kit / Anastasia Beverlyhills (shop here), Makeup sponge / Beauty blender (shop here), Lipgloss / Nars (shop here & here), Perfume / Hermés (shop here), Pencil sharpener / Anastasia Beverlyhills (shop here), Cleansing balm / Dauphin (shop here), Detox mask / Magicstripes (shop here), Calming mask / Mario Badescu (shop here), Drying lotion / Mario Badescu (shop here), Air blush / Marc Jacobs beauty (shop here), Vitamins / Vita Viva (shop here and here)

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *