ASIAN SENSATION

_mg_1089

_mg_1062

_mg_1079

_mg_1098

_mg_1065

Location: Milan
Photo by Laura / Couturekulten.dk

PJ’s / Violet & Wren at Fulldisclosureluxe.com (shop here), Bag / Naledi Copenhagen, Sunglasses / Céline, Earrings / Zabel (shop here), Slippers / Gucci (shop here)

Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen, jeg elsker pyjamaser! Det er SÅ lækkert og hvor er jeg vild med det er blevet en trend. Tænk man kan gå uden for sin dør i lækkert silke sove sæt og være super tjekket. Der er intet bedre. Denne pyjamas havde jeg på under Milanos modeuge. Mærket hedder Violet & Wren og kan købes hos Fulldisclosureluxe.com (se link ovenfor). Jeg skal også have en lille pyjamas på i Paris, stay tuned.

english: I have said it before and I will say it again, I love pajamas! It’s just so nice and I love that is has become a trend. It’s crazy how you can just walk out the door in your silky sleepy suit and be totally on point. Nothing better. I wore this PJ during Milan fashionweek, the brand is called Violet and Wren and is available at Fulldisclosureluxe.com (follow link above). I am also wearing a little pajama in Paris, stay tuned! 

X M 

This content is sponsored 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *