SHOP MY LOOK – MILAN FASHIONWEEK

sml-milano

Location: Milan
Photo by Laura / Couturekulten.dk

Shop the look
1. (here), 2. (here), 3. (here), 4. (here), 5. (here),

Vejret i Milano har været top siden i onsdags. Det er vidunderligt lige at få lov at vise de sidste bare skuldre inden det er strik og dunjakke sæson, selvom det nu også bliver hyggeligt. Mit Milano look er inspireret af den skandinaviske minimalisme og den italienske selvsikkerhed – jeg er VILD med hvordan kvinderne går klædt hernede. Så selvsikre og lækre – ALLE har høje sko på, unge som gamle, går i nederdele og smukke bluser – jeg har dog valgt at holde dette look low-key (på en rigtig dansk måde) ved at have flade sko på i stedet. De forskellige items kan shoppes via de forskellige links ovenfor, sandalerne er fra Hermès.

english: The weather in Milan has been just amazing since Wednesday. It’s wonderful to show a little leg before it’s all knit and jackets, even though that’s going to be quite nice too. My Milan look is inspired by the scandinavian minimalism mixed with a bit of the italien confidence. I LOVE how the women dress down here. So confident and sensual – EVERYONE wears heels, young and old, they wear skirts and beautiful blouses. I myself have chosen to keep this look a bit more low-key (the real danish way) by adding a pair of flats. The items in the photo can be shops via the links, the sandals are from Hermès.   

X M 

This content is sponsored 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *