THE RED PAJAMA

Street style, Maria Jernov arriving at Nhorm Spring Summer 2017 show held at Berns Hotel, in Stockholm, Sweden, on August 31st, 2016. Photo by Marie-Paola Bertrand-Hillion/ABACAPRESS.COM

Street style, Maria Jernov arriving at Nhorm Spring Summer 2017 show held at Berns Hotel, in Stockholm, Sweden, on August 31st, 2016. Photo by Marie-Paola Bertrand-Hillion/ABACAPRESS.COM

Red PJ’s / Yolke at Fulldisclosureluxe.com (shop here), Bag / Chanel Boy, Sunglasses / Céline, Ring / Ole Lynggaard Copenhagen (shop here), Sandals / Birkenstock at Sarenza (shop here)

Location: Stockholm
Photo by Marie-Paola Bertrand-Hillion /ABACAPRESS.COM

Pyjamas trenden er på sit højeste lige nu, der er intet smartere end at tage sit nattøj på ud af døren. Selvfølgelig gerne i silke og i klassisk pyjamas stil, jo mere luksuriøst jo bedre. Jeg er også selv rigtig glad for pyjamas trenden, alle trends som er komfortabelt er velkommen hos mig. Min yndlings pyjamas lige nu er denne røde sag fra Yolke, farven er helt spektakulær og jeg er vild med de små mark blomster på overdelen. Shop den via linket ovenfor, jeg har en størrelse medium på, på billederne og bukserne var lige af det største, blot til info. Jeg skal også have pyjamas på både i Milano og Paris, jeg glæder mig til at vise jer hvilke jeg har valgt at style!

english: The PJ’s trend is at it’s hottest right now, there is nothing more cool than wearing your nightwear out the door. Of course it should be in silk and a classic PJ cut, the more luxurious the better. I am also a big fan of the PJ trend, all comfortable trends are welcome at my house. My favorite pajama right now is this red hot thing from Yolke, the color is spectacular and I love the little field flowers on the shirt. You can shop it via the link above and just for info, I am wearing a size medium in the photos and the pants were on the bigger side, just so you know! I am also wearing PJ’s in Milan and Paris, can’t wait to show you how I style them!

X M

This content is sponsored 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *