SHOP MY LOOK – STOCKHOLM FASHIONWEEK DAY 2

sthlmshopmylook

Location: Stockholm
Photo by Emil / @STREETSTYLEBYEMIL

Shop the look
1.  (here), 2. (here), 3. (similar here), 4. (here), 5. (here), 6. (here), 7 (here)

Stockholm fashionweek, dag 2. Vejret var blevet lidt bedre end dagen før men det var stadig ikke super varmt, hvornår er det overhovedet det i Skandinavien? Min originale plan var nemlig at have sættet på uden rullekrave, men jeg kunne ikke holde varmen og egentlig synes jeg også at det blev ret fint med. Lauras fine Kaibosh solbriller i perlemor var lige prikken over i’et til dette ferske look. Forresten er de her Bally sko som jeg har på, en ny favorit, elsker det store sørøver spænde og så er de ualmindeligt behagelige at have på. Win win! I kan shoppe hver ting direkte via links’ne ovenfor. Happy shopping!

english: Stockholm fashionweek, day 2. The weather had improved but it still wasn’t that warm, but when is it ever in Scandinavia? My original plan was to wear this knitted set without the turtleneck but I was cold and actually I think it turned out quite cute with the white touch. Laura’s awesome pearl Kaibosh sunglasses tied the outfit together and these cream Bally shoes are just YUM! BTW also my new obsession. I am in love with the pirate inspired buckle and they fit like a glove. Win win! You can shop the whole look directly through the links above! Happy shopping!

X M

This content is sponsored  

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *