SHOP MY LOOK – CPHFW DAY 2

Shop the look1

Location: Copenhagen
Photo by Szymon / thestylestalker.com

Shop the look
1. (here), 2. (here), 3. (here), 4. (here), 5. (here), 6. (here)

Copenhagen Fashionweek dag 2 så sådan her ud. Jeg fik endelig taget mine nye Balenciaga støvler, som jeg gav mig selv i fødselsdagsgave, ud og gå. Det er sjovt fordi egentlig er biker tendensen slet ikke noget for mig, jeg bryder mig ikke så meget om sorte læder jakker og slet ikke biker støvler men da jeg så disse måtte jeg eje dem, altså jeg MÅTTE. Det var et spørgsmål om liv eller død, sådan føltes det ihvertfald. Udover det, så var det noget koldere end jeg havde forventet (som i ved) så derfor var mit outfit på anden dagen også en anelse improviseret. Super irriterende når man har brugt 3 uger på at planlægge hvad man skal have på men oh well. Denne fantastiske frakke er fra Weekend Max Mara og bliver en kæmpe efterårs favorit i mit skab, den er klassisk og smuk – havde måske bare ikke lige regnet med at have den på i august.

english: Copenhagen Fashionweek day 2 looked like this. I finally got to take my new Balenciaga babies (that I got for myself on my birthday) for a walk. It’s funny because the whole biker trend is really not my scene, I don’t really like a black biker jacket and definitely not a pair of biker boots, but when I saw these I just had to have them. As in HAD to. It was a matter of life and death, or at least that’s what it felt like. Besides that, as you know it was way colder than what one would expect in August (even for Denmark) so I had to improvise on day two as well. Pretty big bummer when taken into consideration that I spend almost three weeks deciding what to wear, but oh well. This amazing coat is from Weekend Max Mara and it is going to be one of my absolute favorites for fall, I can just feel it. It’s classic, it’s beautiful – but I must admit I wasn’t expecting to wear it in August. 

X M 

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *