DOES IT WORK? LIP INJECTION BY TOO FACED

AJ9A9302

AJ9A9352

AJ9A9356

AJ9A9412

AJ9A9386

AJ9A9381

I am wearing
Scarf / Becksöndergaard (shop here), Top / Won Hundred

Lip injection extreme lipgloss by Too Faced
Avaliable at Sephora Denmark in August
Avaliable online here

Location: Copenhagen
Photo by Sebastian /  jesuissebastian.com
Photos taken with Canon 5D mark 3

Store lækre læber går vist aldrig af mode, mange skønheds ikoner har det (eller har købt det). Der er hele industrier hvis grundlag er “store læber” eller “større læber”. Læber er noget mange piger taler om, jeg diskutere læber med mine veninder flere gange om ugen og mange ønsker dem forstørret. Også selvom jeg har okay store læber fra naturens side så tænker jeg tit på hvordan de mon ville se ud hvis de var endnu større og endnu blødere. Så da jeg for nogle uger siden stødte på dette produkt ved navn “lip injection” fra mærket Too Faced så jeg rem til at prøve det af – særligt fordi mange læbeforstørrende produkter ikke rigtig virker. Dog blev jeg glædeligt overrasket da det begyndte at prikke og svie i mine læber, for det betyder det virker (har jeg læst). Efter nogle minutter så jeg mig så i spejlet og blev først en lille smule forskrækket. Jeg har i forvejen ret pigmenteret læber men de var lige pludselig blevet endnu rødere og endda større, succes! Min teori derefter var at det måske kun virkede fordi jeg i forvejen har ret fyldige læber men efter at have smurt flere af mine veninder ind i produktet, alle med forskellige læbe størrelser og former kunne jeg ligepludselig se at det ikke kun var mig. Det virker. Selv Sebastian fik det på, men det var kun fordi han ikke troede på at det prikkede så meget som jeg sagde. De første billeder er forresten af mig uden produktet og de sidste er med. Selvfølgelig får man ikke kæmpe læber af det, det kræver vist en anden slags injection men det løfter og understreger din naturlige form. Jeg er ihvertfald fan og synes den er et sving med kreditkortet værd.

english: Big luscious lips seem to never go out of style. Some of the most beautiful women in the world are blessed with a pair (or have paid for a pair). Whole industries make a living of off “big lips” or “bigger lips”. Lips are something we girls talk about a lot, I discuss lips with my girlfriends at least twice a week and many of them wish that their lips were bigger. Even me, and I have quite full lips, I even think about how it might look if I had bigger, softer lips. So when I cam upon this product with the very intense name “lip injection” by Too Faced I just had to try it out, especially because in my experience many of these lip plumbers don’t really work. But to my surprise, it started to quiver and tingle in my lips and that’s when it’s working (or so I’ve heard). After a few minutes I looked myself in the mirror and got quite shocked, my lips are already quite pigmented but they had become even more red and also bigger, success! Then I thought, “maybe it only works on me because my lips are already quite full” but after having several of my girlfriends try it and even Sebastian (only because he didn’t believe that it hurt a little) I concluded that it does work. The first pictures are btw without the product and the last ones are after I have applied it. Just to set the record straight, of course you won’t get huge lips from using this stuff (that obviously requires another kind of injection) but it does give you a lift and it highlights your natural lip color. I am super happy with the product and I think it’s worth a swing with the good old credit card.

X M 

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *