OFF WHITE

_MG_1519

Croco sneakers / Adidas (shop here), White leather leggings / Samsøe & Samsøe (shop here), Body oil / Estelle & Thild (shop here)

Foråret er lige om hjørnet, faktisk er det her måske allerede – man ved sgu aldrig med det danske vejr. Anyway – i takt med det er blevet varmere og lysere er jeg begyndt at hælde mere og mere til en ret utraditionel farve nemlig off white eller knækket hvid – cremefarvet som min bedstemor kalder den. Som i ved elsker jeg hvid, særligt hvid hvid, det er den smukkeste farve i verden så for at udvidde min horrisont lidt er jeg begyndt at gå mere og mere i denne smukke farve som passer til alt mit beige og brune som jeg går rigtig meget med om sommeren. Stay tuned for mere af denne farve i mine kommende outfits!

english: Spring is just around the corner, perhaps it is already here – you never know with the danish weather. Anyway – as it has been getting warmer and lighter, I have begun to explore a rather unconventional color, off white or cream as my grandmother calls it. As you know, I love white, especially white white, it is the most beautiful color in the world. So therefore I wanted to expand my horizon little so I started to wear this beautiful color and it fits all my beige and brown that I always wear in the summer. Stay tuned for more of this color in my upcoming outfits!

X M 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *