THE PANDORA TOUR

Facetune

The Pandora Tour Invitation

Jeg har glædet mig så meget til at fortælle jer om den her super seje event som Pandora afholder i maj. Den hedder The Pandora Tour og handler om at tage på en cykel tur med en kvinde i dit liv som du elsker, ser op til eller som i det hele taget bare er noget helt særlig for dig. Mange forbinder mors dag med (sjovt nok) sin mor og selvom jeg ville elske at cykle rundt med min mor i en Christiana cykel en hel dag i København har jeg faktisk valgt at lave et lidt andet take på denne event. Jeg kommer til at cykle rundt med en anden kvinde som jeg elsker og ser op til og det er min sædvanlige partner in crime Laura fra Couturekulten som jeg er sikker på i alle sammen kender efterhånden. Vi skal sammen med en masse andre skønne kvinder sætte fokus på hvor vigtige vi er for hinanden og så selvfølgelig tage en masse smukke billeder fra fantastiske København på mors dag d. 8 maj! Jeg glæder mig til at vise jer resultatet fra eventet og husk at I også kan følge med på instagram og snapchat fra dagen!

english: I’ve been looking forward to tell you about this super cool event Pandora is hosting in May. It’s called The Pandora Tour and it’s about going on a bike ride with a woman in your life that you love, look up to or in general is a woman who is very special to you. Many people associate Mother’s Day with (funny enough) their mother and although I would love to ride around town with my mother in a Christiana bike, I have actually chosen to make a slightly different take on this event. I get to ride around with another woman whom I love and look up to and that is my usual partner in crime Laura from Coutureculten as I’m sure you all know by now. We, together with a bunch of other wonderful women, are creating a focus towards the importance woman are to one another and of course take a lot of beautiful pictures from Copenhagen on mothers day, 8th of May! I look forward to showing you the results from the event and remember that you can follow on instagram and snapchat during the day!

X M 

This content is sponsored by Pandora

Pssst.. if you wish to participate in the event you can buy tickets here.

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *