SPRING ROBE

_MG_9559

_MG_9606

_MG_9633

_MG_9545

_MG_9627

Robe coat and silk shirt / By Malene Birger (shop coat here), Leather leggings / Samsøe & Samsøe (shop here), Bag / Adax (shop here), Shoes / Yvonne Koné (shop light grey version here), Sunglasses / Céline, Earing / Lola’s love (shop here)

Photo by Laura / Couturekulten.dk

Jeg har egentlig aldrig rigtig set mig selv som at være en pige som ville gå med en kåbe frakke – de har altid været lidt “sjusket” for mig, som om det var lidt for nemt – jeg ved ikke hvorfor “nemt” altid har skræmt mig lidt, jeg kan bare ikke lide at se for afslappet ud, det er vigtigt for mig at være lækker og “put together” altid, så jeg har holdt mig lidt fra dem. Indtil jeg faldt over den her smukke sag fra By Malene Birger, jeg har vitterligt ikke haft andet på siden den kom ind i mit liv, den passer til alt, den er behagelig men uden at være slasket og så kan den både dresses op og ned hvilket er en egenskab jeg elsker! Jeg har udover det forelsket mig i (endnu) et ruskinds item, denne gang en taske – grå med frynser og i en ordentlig størrelse, what’s not to love! Den kommer til at hænge på mig hele sommeren.

english: I’ve never really been much of a robe girl – they’ve always been just a little too relaxed for me, not enough form. I don’t know why sloppy (or relaxed) has always been so scary to me, I’m always so scared of not looking put together because it’s a look that I admire so much, so therefore – no robe coat for me, until I saw this beauty. I have barely worn anything else since it came into my life, it goes with everything, its comfy (without begin sloppy!!) and then it can be dressed up and down – a quality I love very much. Besides the love for this coat I have also thrown my heart at (yet another) suede item, this time a bag! Grey with fringes and in a proper size, what’s not to love! It’s gonna be my go to bag this summer.

X M  

This content is sponsored by Adax  

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *