BANDANA DENIM

_MG_1454

_MG_1424

_MG_1484

_MG_1468

Denim bandana shirt / Diesel (shop here), Jeans / Monki (shop here), Suede boots / Toga Pulla

Photo by Laura / Couturekulten.dk

Denim på denim er for mig lige så sejt som tone i tone outfits, og dem ved i nok efterhånden at jeg er ret glad for. Når de forskellige denim pieces matcher hinanden i farven synes jeg det giver et super lækkert look som både har kant men som også kan have en lækker afslappethed over sig. Jeg elsker at denne diesel skjorte er inspireret af de klassiske bandana tørklæder og at det er printet oven på en super let denim type. Så er den nemlig ekstra rar at have på samtidig med det ikke “bare” er den sædvanlige denim skjorte, jeg er fan!

english: Denim on denim is to me just as cool as a tone in tone look, and you already know I like those a lot. When the denim pieces matches each other (in their color) it gives a very relaxed but also quite edgy look and feel, I love how diesel have used the traditional bandana print on a denim shirt like this, it gives it a totally new look as they have chosen a very light denim. This also means that its super comfy! Thumbs up! 

X M 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *