GREEN ON GREEN

_MG_1185

_MG_1275

_MG_1174

Coat / Asos, Turtleneck / Stig P, Pants / H&M, Boots / Zara, Bag / Dior
On my lips / Kat Von D ‘Poe’ (shop here)

Photo by Laura / Couturekulten.dk

Foråret er for alvor kommet hjem til mig nu, og grunden til dette er ikke vejret for det kan man aldrig regne med, nej i weekenden har jeg haft den helt store spring cleaning hvilket både betyder her nu er rent (hurraa) men også at alle pelse, lange jakker og dynejakker er pakket pisk væk! Jeg har stadig beholdt alle de lyse fremme men alt andet er pakket væk – så nu ser i ikke mere til disse lange smukke jakker, ihvertfald ikke i så mørke nuancer. Jeg glæder mig til det bliver læderjakke vejr! Bring on the sunshine!

english: Spring has officially arrived at my house, and I am not talking about the weather because you can never count on that, no I am talking about spring cleaning! I did it all weekend which now means the apartment is clean (YAY) but also that all my furs, my long coats and down jackets are now wrapped up and put away in storage. I have of course kept all the light ones hanging but basically I am just looking forward to leather jacket weather already! No more long dark coats like this outfit even though I love it! Bring on the sunshine!

X M 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *