THE COAT

_MG_7193

_MG_7181

_MG_7135

_MG_7213

_MG_7210

_MG_7166

Coat / M Missoni, Sunglasses / Dior (shop similar here), Bag / Diesel (shop here), Shoes / Giuseppe Zanotti at Zalando (shop here)

Photo by Laura / Couturekulten.dk

Denne jakke, jeg elsker denne jakke! Fra første gang jeg så den i en lookbook var jeg bare helt skudt i den. Jeg elsker dens farverige spil og dens frie udtryk, jeg beundre hvordan M Missoni aldrig bekymre sig om at larme, det er nok en del af at være italiensk, de er bare vilde og modige – det er mega sejt. Jeg vil gerne være mere sådan og det her outfit giver mig lidt mere af det, jeg føler mig total power agtig og mega glad på samme tid med det her tøj på. Egentlig meget interessant hvad tøj gør ved en, synes du ikke?

english: This coat, this coat! I love this coat – from the first time I saw it in the lookbook, I just loved it. I adore that it is so colorful and free in a way, I love how M Missoni is never afraid to stand out – I bet it’s the italian in them, brave is what they are and I admire that. I want to be more like that – this outfit does that for me, it makes me feel empowered and funny at the same time. Interesting what clothes does to you don’t you think?

X M   

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *