THOSE NAVY BLUES

_MG_9926

_MG_9863

_MG_9914

_MG_9951

_MG_9887

Jacket and pants with rope detail / Tommy Hilfiger, Shirt / Britt Sisseck (shop here), Bag / Adax, Sunglasses / Céline, Shoes / Valentino at Stylebop.com

Photo by Laura / Couturekulten.dk

Et af mine absolut favorit looks lige nu, jeg føler nærmest ikke jeg har andet på end hvidt og navy – det klær´mig bare, det klæder faktisk bare alle! Jeg er fuldstændig dårlig med rebs detaljen på de her Tommy bukser, jeg synes de er geniale, meget fint twist til et par ellers ret normale bukser. Hatten af for det! Kan i forresten mærke det er ved at være forår?

english: One of my absolute favorite looks right now, I feel like this color combo is all I wear, white and navy everything. I feel great in it and it just suits everyone! I am completely head over heels for the robe detail on these tommy trousers, I think its a genius way to spice up an otherwise quite regular pair of pants. Way to go! Can you feel the spring BTW?

X M

This content is sponsored by Adax  

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *