ADAX SHOES

_40A8790-Edit

_40A8900

_40A8961

_40A8910

_40A8754

_40A8854

ADAX SHOES

I am wearing
Cashmere knit / Villao, Scarf / Becksöndergaard, Jeans / Diesel, Bag / Adax, Shoes / Adidas

Som en udvidelse af Adax lanceres der nu en sko kollektion som både indeholder støvler, sandaler og loafers. Adax er en familie ejet virksomhed og sko linjen er inspireret af familiens piger som repræsentere både forskellig stil men også forskellige alders grupper, så der er lidt til en hver smag. I kan finde alle de fine sko lige her eller browse billederne ovenfor fra deres presselancering.

english: as an addition to Adax bags, Adax is now launching a shoe collection that includes everything from boots to sandals and loafers. Adax is a family run business and the shoes are inspired by the girls in the family who both represent different style but also different ages, so there is something for everyone. You can find all the beautiful shoes through the link here or you can browse the photos from their press launch.

X M 

this content is sponsored by Adax

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *