WILD WIND

_MG_0524

_MG_0538

_MG_0491

_MG_0569

_MG_0537

Suede biker / Asos, Long cardigan / H&M (old), Dress / & Other Stories (old), Scarf / Pieces, Sunglasses / Dolce & Gabbana at Profil Optik, Boots / Bianco (old)

Photo by Laura / Couturekulten.dk

For mig er det at kunne bygge et outfit op omkring lag nærmest kunst og det har taget mig længe at lære – jeg lærer det stadigvæk, hele tiden – der er så meget at prøve af! Både i materialer, print, længder og så videre og så videre, lag er så meget mere end blot lag på lag. Det her outfit er stilmæssigt en smule atypisk mig men da jeg fik det på følte jeg mig bare rigtig, nam! Som i kan se så var jeg lidt en danse mus i Københavns gader da billederne blev taget.

english: to me, layering is like an art and it has taken me a while to learn – and I am still learning, there is just so much to explore. Both in materials, prints, lengths and so on and so on. Spring Layering is great even though this outfit is quite untypical of me, but when I put it on I just felt very, woosh! As you can see in the photos I was quite dancy, dancy like a wild wind!

X M  

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *