FASHION X SPORT

Ribbet ceollage

_MG_0475

_MG_0440

_MG_0508

_MG_0496

_MG_0448

FASHIONXSPORT

I am wearing
Knit / By Malene Birger (shop here), Pants / Patrizia Pepe (shop here)
All from Zalando

Jeg havde en skøn tur til seje Berlin med søde Marie & min travel partner in crime Laura. Vi spiste lækker frokost på SoHo house med danske Zalando repræsentant Maria, hvor efter vi sletrede igennem Berlins gader for så at være til event om aftenen sammen med Zalando. Her fejrede vi deres nyeste tiltag, Fashion x Sport hvor seje Anna Ewers er front model. Vi spiste, dansede, hyggede og sang indtil vores små fødder ikke længere kunne være i vores lettere upraktiske sko og så skulle vi også hjem og sove! Tusinde tak til Zalando for en dejlig tur!

english: I had a great trip to cool Berlin with sweet Marie and of course my travel partner in crime Laura. We had a wonderful lunch at the SoHo house with the danish representative from Zalando, Maria. Afterwords we walked through Berlin and in the evening we were celebrating Zalando’s new campaign, Fashion x Sport at a super cool event in an old church. Anna Ewers is the new face of Zalando and their new campaign has a super cool look! We ate, danced and sang all evening until our little feet needed a rest from your uncomfortable shoes – I just had the best time, thank you Zalando for a great trip!

X M  

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *