22 MILANO

_MG_8266

_MG_8206

_MG_8241

22 Milano (find here)

Når man er i Milano og det regner og der ikke er noget som helst at lave er der kun en ting at gøre – tá på 22 Milano. Cafeen er hyggelig men samtidig holdt i en skandinavisk farve palette, med bløde træ elementer og rå betongulve. De servere særdeles god kaffe og deres kager er nogen man kommer igen efter. Tjenerne er meget søde (selvom de ikke alle er lige gode til engelsk). Prøv deres tiramisu og du vil have lyst til at spise andet! 22 Milano er at finde her: Via Principe Amedeo, 2 – du vil ikke fortryde det! God fornøjelse.

english: When the rain is pouring down and you have absolutely nothing to do – there is only one place to go in Milan and it is to 22 Milano. The café is cozy yet kept in a cool scandinavian pallet with a twist of soft wood and raw concrete floors. They serve the most amazing coffee and cakes and the waiters are just the nicest. Warning; you order the tiramisu once and you will keep coming back for more. The café is located at: Via Principe Amedeo, 2 – you won’t regret it! Enjoy.

X M 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *