STOCKHOLM FW RECAP

Stockholm streetstyle

laura Stockholm-5922

Photo: IMAXtree Street Style during Stockholm Fashion Week AW 16 Laura Tønder, Maria Just Jernov

laura Stockholm-5881

Stockholm streetstyle

Photo: IMAXtree Street Style during Stockholm Fashion Week AW 16 Laura Tønder, Maria Just Jernov

Streetstyle photos //
Szymon Brzóska | stylestalker.net
instagram: @stylestalkernet

Stockholm er blevet en af mine yndlings byer efterhånden, den er så smuk og utrolig undervurderet! Det er en af de lidt mere stille modeuger og det kan jeg egentlig meget godt lide, så er det ikke så stressende. Jeg har samlet lidt stemningsbilleder fra ugen og selvfølgelig nogle streetstyle billeder, igen modeuge uden!

english: Stockholm has become one of my absolute favorite cities, it’s so beautiful and so underrated! It’s one of the more quite fashion weeks and I really like that, not so much stress. I gathered some of the photos from up there, and of course some street style, no fashion week without! 

X M 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *