THE WHITE WAY

_MG_0228

_MG_1814

_MG_1313

_MG_3688

A collections of my recent white outfits

Hvid er min sort, alt det der i andres skab er sort er hvidt i mit. Jeg ejer 3 gange så mange flere hvide par jeans end sorte og min hvide skjorte samling er ved at være ude af kontrol – det hvide overtager mit skab stille og roligt. Hvid får mig til at føle mig stærk og smuk og jeg elsker den måde det lyser op på. Selvom man sagtens kan have det på om vinteren glæder jeg mig virkelig til sommer hvor det hvide virkelig kan komme til sin ret. Hvad med jer? Ejer i også meget hvidt? Eller er i mere til det sorte? Eller måske en helt anden farve? – gad vide om nogen har orange eller lilla som den dominerende farve i deres klædeskab…

english: White is my black, everything that in others closets is black, is white in mine. I have 3 times more white jeans than I do black and my collection of white shirts is getting out of hand. The white is concurring my closet at a rapid pace. White makes me feel strong and beautiful and I love the way it lights up, and even though you can easily wear it in winter I am very much looking forward to the summer so the white can really shine! What about you? Do you also own a lot of white? Or are you more into black? Or maybe a whole other color.. – I wonder if someone has orange or purple as their dominant color in their closet, who knows.. 

X M 

2 Discussion to this post

  1. Fifi siger:

    I love these outfits, you look gorgeous! I agree, white is such an elegant colour xoxo

    http://goingbyfifi.theblogpress.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *