DETAILS

_MG_9949

Sneakpeak…

Man høre altid “detaljer er det som gør et outfit” det har jeg altid været meget imod, jeg synes det er dig og den måde du har stylet dit outfit på som “gør dit outfit” men jo ældre jeg bliver desto mere kan jeg godt se nødvendigheden i de små ting. Alt fra tasker og solbriller til smykker eller hvilken farve hårelastik du har i, det gør en forskel. For mig lød det altid helt udmattende at skulle tænke over alle de små detaljer hver gang jeg tog tøj på men min løsning har været at jeg altid har et par go-to øreringe og tasken skal passe til mit humør og så er man halvvejs. Det behøver ikke alt sammen være så svært som det måske godt kan være oppe i hovedet nogengange, man skal bare finde ud af hvad der fungere for en og så just do it – det er altså et genialt quote.

english: there is that saying “it’s the little things” I’ve always been totally against that because for me it’s always been the way I styled my outfit and not the earings I wear but as I get older, I can see why it makes sense and why it actually does make an outfit, “the little things”. Everything from the bag you wear to the necklace you bear, it makes a difference. But seriously it sounds like alot of work, unnecessary work if you ask me which is why I have never bothered, but I found a way that works for me so I don’t forget “the little things”. I have a pair of go-to earings and I choose my bag after what mood I might be in, that simple, it’s all about finding out what works for you. 

x M  

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *