Q OUTFIT: Denim on denim

IMG_4599 IMG_4605

Denim shirt / Y.A.S, Jeans / Frame Denim, Scarf / Barbara Bui, Sunglasses / Dior, Ballerinas / Ralph Lauren

Hej søde mennesker, endnu en “quickie” her fra mig på kontoret, jeg har været ret vild med mørk denim lige for tiden selvom jeg sjovt nok slet ikke bryder mig om mørke farver, men det er alligevel ret fint når man kombinere det, denim on denim. Jeg har valgt matchende detaljer for at dyre printet ikke skulle larme alt for meget, jeg synes tit det bliver meget fremtrædende hvis det står alene.

KNUS

english: Hey sweet people ^^ just another “quickie” from me at the office, I have been pretty crazy with dark denim these past days which is funny because I don’t like dark colors at all, but somehow it’s very nice when you combine the dark denim on denim.  I choose matching details so that the animal print wouldn’t ‘pop’ too much.

XO

2 Discussion to this post

  1. Glåbbe siger:

    Du er den smukkeste <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *