OUTFIT: Scandi Clean

_MG_2190 _MG_2164 _MG_2213 _MG_2200 _MG_2173 _MG_2195

High neck / Samsøe & Samsøe AW15 (coming soon), Shorts / Day by Birger et Mikkelsen AW15 (coming soon), Clutch / Homemade, Sunglasses / Armani, Sandals / Birkenstock

Photo by Laura / couturekulten.dk

Årest første sådan “rigtige” bare ben og sandaler, volia! Oh du danske sommer.. hvad skal vi gøre ved dig, det er Juni for guds skyld, kom nu! Heldigvis er jeg en rigtig, ægte sweater pige og helst rullekrave så denne tynde sag fra Samsøe & Samsøe er helt fantastisk for mig og farven er lys nok til man kan have den på en sommer aften, glæd jer til den rammer butikkerne, kvaliteten er too die!

KNUS

english: This years first real bare legs and sandals, voila! Oh the danish summer is such a cranky old lady, I don’t understand why it  always has to be so cold. Luckily for me I am a true sweater girl by heart and if they have a high neck as well I am all in. This one from Samsøe & Samsøe is super thin and the color is light so its also suitable for a summer night, plus the quality is amazing, just wait till it hits the stores! 

XO

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *