OUTFIT: Double Breasted

IMG_7528 IMG_7517 IMG_7529

Rollerneck / & Other Stories, Double breasted blazer / Zara, Jeans / Dr. Denim, Boots / Diesel, Bag / Armani, Sunnies / Ray Ban

Jeg håber at i har nydt jeres påske ferie, jeg har haft fri hele ugen da redaktionen har haft lukket og derfor har min mail og min computer også været total lukket. Jeg havde rigtig meget brug for et pusterum kan jeg mærke. Men nu er jeg udhvilet og klar til at komme igang igen! A new week awaits!

KNUS

xx

3 Discussion to this post

 1. Satina Wandel siger:

  Åh, en fantastisk jakke! 😀

  http://satinawandel.dk

 2. Hanne siger:

  Må spørge om din fantastiske jakke fra Zara er ny, vil meget høre om den stadig kan købes.

  • Maria Jernov siger:

   Selvfølgelig må du spørge!! 🙂 Den er desværre gammel og endda så gammel at jeg selv købte den på udsalg. tror det er en SS13. Sorry 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *