Gina Tricot Nails Review

IMG_6165 IMG_6173 IMG_6164 IMG_6174

Gina tricot 178 Peach Coctail

Hej søde piger, jeg vil lige dele den her neglelak med jer da jeg selv er blevet enormt positivt overrasket over dens kvalitet. Jeg er lidt skeptisk overfor “billige neglelakke” de skaller altid og de er svære at påføre, tørre aldrig og jeg kunne blive ved. Men den her fra Gina Tricot kan (meget overraskende) ikke krydse af ovenfor. På billederne har jeg kun et lag på, den er tilpas tyk så den flyder ikke ud over det hele, meget nem at påføre og så tørre /herder den meget hurtigt! Jeg er meget positiv over for den her, måske jeg skulle prøve nogle andre farver for at se om det holder stik, men den her jeg har prøvet er ihvertfald super! Go for it girls (:

xo

Maria

 

Discussion about this post

  1. Sølva siger:

    Cute billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *