On my nails: Essie Chincihlly

IMG_6034 IMG_6035 IMG_6031 IMG_6037 IMG_6039

Essie Chinchilly her

I de her dage har jeg haft en del neglelak på hvilket er ret usædvanligt af mig men jeg tror måske det begynder at være noget jeg vil gøre noget mere i. Jeg synes altid det ser så flot ud på andre men ikke på mig selv – men jeg har nu fundet ud af at det bare handler om at finde ud af hvilken neglelak som passer til dig og knap så meget om du er en “neglelak pige”. De her dage har jeg Essie’s Chinchilly på som jeg normalt har på om efteråret men den går ret godt med alt det hvide jeg har på nu det er sommer. Ringene har jeg lånt af min roomie, og så vidt jeg kan se er de ikke noget bestemt mærke (:

xo

Maria

(IKKE SPONSORERET)

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *