Photo Diary: La Belle

IMG_4954

Kom heldigvis på stranden (: / Got to go to the beach

IMG_4868

Udsigt fra lejligheden / View from our living room

Ribbefrancelage

Min smukke mor / My beautiful mother

IMG_4712 Ribhtllage

Min far laver alt for lækkert lam / My dad makes amazing lam

IMG_4911 IMG_4923

Life ^^

Først vil jeg gerne lige sige tak til de søde piger som gav deres mening tilkende i går på min debat post! Jeg er helt pjattet med at høre fra jer derude! “Kæmpe vinger bagud!”

Jeg er atter hjemme igen fra la belle France og jeg synes lige jeg ville dele den klare himmel og det blå hav med jer før der igen kommer “grå” blog billeder på bloggen (himlen altså) Håber i får en lækker påske! Jeg sidder lige nu og ser dokumentar med hele min familie, min storebror er nemlig hjemme fra København, dejligt! KNUS

//I am home again from la belle France and I thought id just share the clear, crisp sky and the blue water before I post my danish grey photos (the sky i mean) I hope you are going to have a happy easter, right now I’m watching a documentary with my family. My brother is home from Copenhagen, so very nice! HUGS

xo

Maria

 

 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *