Bare Legs

IMG_4862 Ribjjollage IMG_4840 Rthtollage

dress / H&M (old), shirt / TOMMY HILFIGER, socks / H&M, shoes / SECONDHAND (BDG) LV Neverfull GM

Endnu en update fra nede sydpå, har været i outlet i dag og købte et par små ting men det blev ikke til det helt store. Jeg spare fortsat op til en taske, jeg har altid den samme med (sorry) men jeg vælter mig altså ikke i penge så jeg må tage det jeg har, og den er jeg faktisk også ret så glad for! Det må forresten være rekort tid for hvornår jeg har svunget mine blege stænger ud, april måned – applause! KNUS

//Another update from the south, i went to an outlet center today, didn’t buy a lot as I am still saving up for a new bag, I always carry the same one (sorry) I just don’t swim in money over here. But I love my bag so it will do for now. It must (btw) be a record in time of the year I have my legs out, april, thats early – applause! HUGS

xo

Maria

 

 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *