Grey Days

Ribbetjdjdage IMG_4356

sweater / ZARA, scarf / PIECES, pants / H&M, boots / ZARA, bag / ZARA

Hej alle! Fik lige hurtig nappet et par billeder inden lyset forsvandt fra himlen. Fik en pakke fra Zara i dag, men den kan i få et smug kig af i morgen, det er så dejligt når postmanden kommer! Tror jeg er nødt til at finde et nyt sted at shoppe ellers bliver alt i mit skab zara, det går ikke! Nogle gode forslag?? KNUS

//Hello everyone! I had a super fast photo session just before the light disappeared. Lucky lucky. I got a packet from Zara today, ill show you what it contains tomorrow. Im pretty sure I need to find a new webshop or else my whole closet is gonna be Zara, any suggestions guys?? HUGS

xo

Maria

 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *