All Black Everything

Ribbmmmage IMG_4172 Ribertage IMG_4208 blazer / GESTUZ, blouse / ZARA, jeans / H&M, boots / ZARA, bag / VINTAGE, hat / VINTAGE

Efter at have været pudderfarvet hele dagen i går havde jeg ikke lyst til at tage stilling til farver i dag. Sort er jo ikke “rigtig” en farve er det? Selvfølgelig er det det men det er en ukompliceret farve. Jeg har faktisk sjældent sort, jeg synes det er meget hårdt ved min hudfarve men jeg smuttede lige engang selvbruner på i går aftes så i dag kunne jeg godt have helt sort tøj på, håber i har haft en god dag derude? KNUS

//After being light pink all day yesterday I felt like wearing something a little less “color” today. Black is not really a color is it? Well it is but its just a less complicated color. I actually rarely wear black, I think its very harsh on my skin but yesterday I slipped on a little bit of self tanner so today I could go out on the black! I hope you had a great day! HUGS

xo

Maria

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *