Pink på pink

IMG_4152 Riyhuhollage IMG_4091 Ribkinda¨llage

coat / ZARA, fluffy sweater / TOPSHOP, shirt / TOMMY HILFIGER, jeans / DR. DENIM, shoes / VINTAGE, bag / LV

Hej søde læsere! Håber i har nydt det vold lækre vejr i dag, selvom det har blæst rimelig meget så har temperaturen stadig været overraskende og solen har bagt! Jeg har været i århus i dag for at kigge på lejligheder for min store bror som bor i kbh, lækkert vejr at gøre det i, det giver et helt andet udtryk end når solen gemmer sig bag det grå pudder tæppe på himlen. Da jeg var færdig nød jeg en tiramisu latte fra barasso, har aldrig prøvet den før men den var vildt lækker! Du burde give den en chance hvis du er til sød kaffe, mums! Fik igen luftet min fine frakke, jeg elsker den! KNUS

//Hello sweet people! Here in DK the weather is amazing, hope it is where you are too! I have been looking at apartments today for my older brother who lives in copenhagen, its so nice to do so when the sun is up and not hiding in the grey skies. It gives a totally different look of the apartments potential! When I was done I enjoyed a barasso tiramisu latte, it was amazing – try it next time you order coffee, you will be surprised! I wore my beautiful coat again today, it just makes me so happy. HUGS

xo

Maria

2 Discussion to this post

 1. Simone siger:

  Hej Maria,

  Super fed blog – og meget inspirerende outfit billeder.
  Jeg synes din lyserøde jakke er SÅ flot – hvor meget kostede den? Og tror du stadig den kan findes i butikkerne?

  Mvh. Simone
  http://www.simonebjerregaard.bloggersdelight.dk

  • Maria Jernov siger:

   Hej simone! 🙂 Tusind tak for dine søde ord, jeg er glad for du følger med.
   Min lyserøde frakke fra Zara er sidste års efterårs kollektion og kostede 1700 kr
   jeg var så heldig at få den på udsalg til 1100 men den kan ikke købes mere hverken på nettet
   eller i butikkerne, så skal du være heldig at støve den op brugt 🙂 Ellers har malene birger
   lavet en SINDSYG flot lyserød frakke her til foråret og den fåes i alle hendes butikker.
   Håber det hjælper 🙂
   Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *