DIY white pleather clutch

IMG_3550 Ribbehtthllage IMG_3554

DIY clutch

Hej alle! I går var jeg i stof og stil og købe noget hvidt imiteret læder og noget blåt, og rødt, men jeg har lavet den her clutch i dag i det hvide og jeg er selv ret tilfreds med den taget i betragtning af jeg ikke er super vild på en symaskine. Den er meget simpel at lave og kan laves i næsten alle materialer, man klipper bare to stykker (så stor som man vil have tasken) syer 3 sider sammen, syer lynlås i og voila! KNUS

//Hello everyone, yesterday I went to a fabric store called stof og still  and I picked up some of this white pleather, and some blue and red, but today I made this clutch in the white. I must say I’m pretty happy about the turn out of the clutch, considering I am absolutely no hawk on a sewing machine I think i did pretty well. Its quite simple if you want to make one, just cut two pieces of fabric (as large as you want the clutch to be) sew 3 sides, add a zipper and viola! HUGS

xo

Maria

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *