Goodbye My Love

IMG_1068Skærmbillede 2013-08-21 kl. 19.31.18 Ribbet collage IMG_1079 IMG_1092

 Hej alle! Vi har nu officielt forladt Los Angeles, og jeg sidder i New York nu. Grunden til vi er “flyttet” er fordi jeg har besøgt alle de bureauer jeg skal så nu var det tid til at komme videre. Det viser sig så herefter at det er umuligt for os at få et sted at bo i New York så vi har derfor besluttet os for at checke ind på et fancy hotel og leve i sus og dus indtil vi kan få ændret vores fly billet hjem. Her er de sidste billeder fra mit ynglings sted i verden, californien, vi tog dem for noget tid siden da vi var på stranden. Jeg glæder mig allerede til at komme tilbage dertil engang, jeg bliver aldrig træt af LA. KNUS

//Hello everyone! Vi have now officially left LA and we are here in New York. The reason why we left was because I had seen all the agencies I needed to see and so NY was the next stop, it then turns out that there is absolutely no place here to live and therefore we have decided to check in to a fancy hotel and live high until our plane tickets can be changed for a flight home. Here are the last pics from Cali, my favorite place, we took the pics awhile back when we were at the beach. Im never ever gonna get tired of LA, cant wait to go back again. HUGS

xo

Maria

 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *