VS

alex Ribbet collage antonio

Hvis du kender mig, bare en lille smule, eller bare har brugt nogle minutter på min youtube kanal ved du at jeg ELSKER Victorias secret. Det er ikke bare en flirt, det er ægte, livslang kærlighed. Største karriere ønske er en dag selv at blive en VS engel, men helt seriøst, hvem ville ikke det? Anyway – jeg havde brug for nogle nye trusser og siden VS PINK har deres sædvanlige tilbud med 5/$26 tænkte jeg at jeg heller måtte trisse derind, jeg var selvfølgelig lige ved at tude da jeg så en mannequindukke med vinger på, de er drømmen i sig selv. Da jeg havde valgt mine 5 par trusser ud tog jeg mig endelig sammen til at købe den fantastiske silkekåbe med det originale stribede VS print. Jeg har ville have den så længe så imens jeg håber, ønsker og arbejder min rumpe i laser for at få æren af at få den rigtige lyserøde kåbe på som pigerne har på backstage under hår og makeup må jeg have denne. Hvilken fantastisk verden. Læbestiften er en nude, gennemsigtig super lækker farve som passer til resten! KNUS

//If you know me, if you follow me or if you have just spent a second with me on youtube you know that i looooove Victorias secret. Its not just a fling its a relationship and true love. Biggest career wish is to be a VS angel, but seriously – who wouldn’t want that? But anyways, I needed some new panties so I went in to Victorias secret to get some and of course I almost cried when I saw a mannequin wearing wings, they are THE dream. PINK has the useal offer 5/$26 and its a really good deal so I bought that and finally I decided to buy the robe, I have been wanting one for soooo long now and while I hope, wish and work my *** off to be honored enough to wear the real one the girls have backstage at the show one day – this will do for now. Its amazing. The lipstick is perfect nude, sheer something color and I love it! HUGS

  xo

Maria

 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *