Gold Rush

Ribbet collage IMG_1175

Jeg må sige det igen og jeg gør det gerne igen i morgen, jeg ELSKER thrift shops! Det er 100% noget af det bedste jeg ved når det kommer til shopping. Mathias og jeg var inde i buffalo exchange i dag og havde bragt noget af vores eget tøj med for at sælge det. Vi endte med at sælge for tæt på $65 dollars og fik 50% i store credit, vi kunne også have fået 35% tilbage i kontanter men vi valgte at shoppe for dem. Mathias fik en super fed langærmet t-shirt for $12 dollars (som jeg SÅ meget skal låne) og jeg fandt de her over fede sko for $19.50. FUND! De er splinter nye og super awesome! God dag når man kommer af med tøj og får helt nyt hjem uden at betale en øre! KNUS

//I have to say it again, and I will see it again tomorrow, I LOVE THRIFTSHOPS! It is just one of the thing i love the most when shopping, it almost doesn’t get any better. Mathias and I went to buffalo exchange today with some of our clothes and ended up selling for about $65 dollars and we had the choice of either getting 50% in store credit or 35% cash back so we decided to shop around. Mathias found a super awesome long sleeved t-shirt (that I can borrow) and I ended up with these brand new gold shoes. Only $19.50, Im stoked! LOVE LOVE LOVE. Nothing better than to come in with your stuff and leave with new stuff, no money out of your pocket! Amazing! HUGS

xo

Maria

 

Discussion about this post

  1. Karina siger:

    Ihh hvor fint 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *