Bun op high

josh2 Ribbet collagetop/MERONA, shorts/H&M, sunglasses/VINTAGE, red lip pencil/RIMMEL

 Hej alle! I dag har vi været på farmers market og købe lidt frugt og grønt. Jeg blev stoppet af et koreansk mode magasin som gerne ville have mig i deres streetstyle sektion, jeg var ret beæret må jeg indrømme, det har jeg ikke prøvet før. Jeg var ude og løbe i morges for første gang i lang tid, og det følelses så godt! Håber også i havde en dejlig fredag, nu er det jo lørdag morgen hos jer så hav en god dag! KNUS

//Hey everyone, today we shopped around farmers market for fruits n greens and I was stopped by a korean magazine who asked if they could put me in their streetstyle section. Nice! Ive never tried that before (: I went out for a run this morning and it was so good! I missed running, who woulda thought? I hope you had a great friday as well as me, if you live in europe its already saturday morning where you are! But if you are in the US like me, goodnight! HUGS

xo

Maria

 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *