Little Black Bikini

Ribbet collagemad Skærmbillede 2013-08-09 kl. 07.46.54 IMG_1011 Ribbgget collage

 bikini/VICTORIASSECRET

Hver gang jeg er på stranden er jeg altid ærgerlig over at jeg ikke har en skovl eller en lille spand med så jeg kan grave huller og bygge sandslotte. Det er som om jeg aldrig bliver for gammel til den slags. Var seriøst jaloux på den lille pige ved siden af mig med hendes fine lyserøde spand og en meget stor gul ske, som hun gravede efter skaller med.  Torsdag blev det også her i USA (lidt senere end jer hjemme i Danmark) og jeg skulle faktisk have været på open call hos Ford Models i dag men jeg har en massiv, pulserende bums på hagen, og nok siges det at det er ok at have en eller to så længe de kan se man har fin hud, men det er af princip – man tropper ikke op hos Ford med en bums på hagen. Så jeg venter til næste uge. Jeg har i dag endelig fået købt mig et par nye løbe sko, glæder mig til at komme ud og suse i morgen! KNUS

//Every time I am on the beach I am always so sad not to have a shovel or a little bucket so I can dig a hole or build a sandcastle, it seems I never get to old to want to do that. Got seriously jelous at the little girl next to me today with her pink bucket and yellow oversized spoon, just digging away, searching for treasures. It came to be thursday here in America as well (a little later than in europe) and I was actually supposed to attend an open call at Ford Models today but I have a huge, pulsing pimple on my chin and even though its said that its okay to show up with one or two as long as they can see you have good skin it is a matter of principle that you do not show up at Ford with a pimple. No way. So I will wait until next week. I bought myself a pair of running shoes today, cant wait to get out again! HUGS

xo

Maria

 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *