Current Cravings

Skærmbillede 2013-03-01 kl. 08.38.49

 

Tshirt – T by Alexander Wang, Jeans – Dolce n Gabbana, Perfume – Marc Jacobs Daisy, Iphone cover – Decor Craft, Boots – Steve Madden, Black Harness – Topshop, White harness – BCBGMAXAZRIA, Carmel harness – Topshop.

Jeg har SÅ længe gerne vil have et look som dette hængende i mit skab, men det har jeg desværre ikke så i må forestille jer det for nu (: jeg vil sindsygt gerne have sådan en læder harness men ved ikke hvilken en stil eller farve den skal have endnu. Hav en dejlig fredag!

//I have for long had the craziest cravings for this kinda look, I’m in love with leather harnesses but I havnt bought one. Don’t know which kind I like. Id love to rock this outfit on the blog, but for now you can visualize it (: Hope you have a great friday!

xxx

Maria

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *