Cheesecake

Det eneste jeg kan tænke på her på det sidste er Cheesecake, jeg elsker cheesecake, det smager SÅ godt, men det virker bare åndsvagt når jeg prøver at træne så meget for at komme af med mine fede lår, men ohhh… sweet cheesecake. Billedet ovenfor er taget i sommers i Colorado, på the cheesecake factory (: Verdens mest awesome restaurant. Håber jeg overlever eller også bukker jeg under, hvem ved! KNUS

English:

All I have been able to think about lately is cheesecake, I want it, I need it and Im gonna make it. Soon, today maybe. But ohh.. I work out all the time to get my fatty thighs out of the way so it seems stupid to eat cheesecake, But I want it so bad! This pic was taken this summer when I was in Colorado, its my favorite cheesecake from the Cheesecake factory. Hope everybody has a great day!

xxx

Maria

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *